Lediga jobb Gnesta

Kunnig lärare i ma / no till Frejaskolan

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Du är varmt välkommen att bli en av oss!

På Frejaskolan är vi sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vill alltid nå längre. Vi befinner oss i en ständig utveckling av verksamheten. Våra medarbetares erfarenheter tas till vara och är, tillsammans med skolledningens, grunden för vårt utvecklingsarbete. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger.

Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi har en stark ansvarskultur, där vi hjälps åt och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Frejaskolan ligger i ett villaområde centralt i Gnesta, med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Vi är inne i en digitaliseringsprocess med målet att digitala lärplattformar ska vara ett internaliserat verktyg i planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever har varsin läsplatta eller dator. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi en skicklig lärare för undervisning i matematik/NO, med inriktning mot de högre åldrarna.

Du undervisar i dina ämnen och är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever inom dina ämnen. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning. Vi har övergripande mentorer som sköter mycket av kontakten med elever och vårdnadshavare, vilket gör att du kan fokusera på att utveckla din undervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tjäna över 30 000kr+ / mån Tradecom AB

Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker... Visa mer
Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker kunder på mässor och vid event och erbjuder ett bättre elavtal för såväl plånbok och miljö. Så vill du ha ett otroligt lärorikt och utvecklande jobb med möjlighet till en kometkarriär är detta tjänsten för dig.

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill göra karriär inom försäljning och samtidigt bidra till en bättre miljö tillsammans med Nordic Green Energy, Sveriges första helt gröna elbolag. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Ett krav är att du trivs med att arbeta i ett team, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Du bör även vara intresserad av en bättre miljö. Oavsett om du en person med stor erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få bidra till en bättre miljö. Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: Surfplatta, profilkläder, utbildningar och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas. För rätt person finns det även fina utvecklingsmöjligheter inom en snar framtid, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt och företaget befinner sig i en expansionsfas.

Tradecom är sedan 2004 ett ledande företag inom fältförsäljning och samarbetar med flera av de största företagen i Sverige. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss! Nordic Green Energy är Sveriges 10;e största elbolag och var först på den svenska marknaden med 100% grön el. Tillsammans bidrar vi till en bättre värld med EKOenergy. Visa mindre

Anläggare till tekniska verksamheten i Gnesta kommun

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara en del i att på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt förvalta och underhålla kommunens fysiska miljö?
Tekniska verksamheten består av 33 personer som ansvarar för drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer, ledningsnät och reningsverk samt renhållning i Gnesta kommun. I tjänsten som anläggare ingår att utföra diverse anläggningsjobb åt både gata och park, samt skogs- och parkarbete. Arbetet omfattar även beredskapstjänstgöring vintertid.
Du ingår som medarbetare i arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna. Du kommer att vara placerad direkt under gatuchefen. Tekniska verksamheten jobbar nära kommunens planeringsenhet vilket innebär att man som arbetslag även är remissinstans i samrådsprocessen gällande framtagande av nya detaljplaner. Det är ett jobb som ställer krav på ansvarskänsla, professionalitet, effektivitet, engagemang och samarbetsförmåga.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Du har minst 5 års erfarenhet av anläggningsjobb och kan utan problem använda avvägnings instrument, ta ut höjder, läsa ritningar, förstår användandet av olika grusfraktioner och har god materialkännedom. Du har erfarenhet och kunskap kring schakt, ledning och planeringsarbeten.
Då vi ser grävmaskinen endast som ett hjälpmedel till anläggaren så känner du dig bekväm med att både planera och leda arbetet på arbetsplatsen, samt att rätt material finns beställt innan arbetet startar.
Då arbetet kräver stor förmåga till tydlig kommunikation så har du inga problem att uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.
Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Följande erfarenheter/utbildningar är meriterande
CE-körkort, YKB och körning med traktor och mindre maskiner
Arbete på väg 1-3, heta arbeten, motorsågskörkort.
Följande erfarenheter/utbildningar är mycket meriterande
Yrkesbevis anläggare, förarbevis på grävmaskin, BE-körkort
Körkort B och är ett krav.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Servicetekniker Mälardalen

Servicetekniker ”Varje dag gör vi det möjligt för vårdpersonal att rädda liv. Baserat på lång erfarenhet och i nära samarbete med hälso- och sjukvården utvecklar vi innovativa lösningar som finns där både före, under och efter patientens sjukhusvistelse. Allt vi gör grundas på en genuin omtanke om människors hälsa och välbefinnande. Passion är det som driver oss att göra ett bra arbete. Vår kultur genomsyras även av samarbete, öppenhet, ägarskap och profe... Visa mer
Servicetekniker
”Varje dag gör vi det möjligt för vårdpersonal att rädda liv. Baserat på lång erfarenhet och i nära samarbete med hälso- och sjukvården utvecklar vi innovativa lösningar som finns där både före, under och efter patientens sjukhusvistelse. Allt vi gör grundas på en genuin omtanke om människors hälsa och välbefinnande. Passion är det som driver oss att göra ett bra arbete. Vår kultur genomsyras även av samarbete, öppenhet, ägarskap och professionellt genomförande – värderingar som vi också tror är nyckeln till vår framgång. Att arbeta hos oss innebär att vara en ambassadör för dessa värden och att bidra till att göra verklig skillnad i människors liv”Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att arbeta med tekniskt avancerade produkter som gör skillnad i människors liv? Tycker du om att arbeta självständigt och gillar struktur?

Vi söker nu servicetekniker till vår kund Getinge som kommer att arbeta i Mälardalen med omnejd. Getinge erbjuder en tillsvidareanställning från start, vilket ställer höga krav på rätt kompetens. Resdagar förekommer med ca 4-5 övernattningar i månaden.

• Du kommer att utgå från hemmet med egen servicebil och planera din arbetsdag utifrån de uppdrag du blir tilldelad
• Ansvara för att kontrollera, installera samt underhålla steril- och desinfektionsutrustning ute hos Getinges kunder
• Felsökning och reparation på diskdesinfektorer och autoklaver.
• Ansvara för rapportering av service order samt avvikelser till Servicekoordinator
• Administrera och rapportera kring kvalitetsuppföljning
• Skapa och bibehålla god kundrelation hos de kunder du besöker samt ansvara för att arbetet slutförs med kvalitet samt inom rimlig tidsram.
• Produkterna du servar kan vara autoklaver av olika storlekar till diskmaskiner och vattenanläggningar som skapar rent vatten.

Miljön ute hos kunderna där du kommer att arbeta, styrs av regler och rutiner på hur du får röra dig samt vad du ska ha på dig osv. Som servicetekniker får du gå en utbildning hos Getinges kunder för att säkerställa att detta efterföljs på rätt sätt. Getinges produkter finns i laboratorier samt andra miljöer där extra försiktighet vidtas. Exempelvis hos företag som arbetar inom Life Science.


Kvalifikationer


Då större delen av din arbetsdag spenderas ute hos kund ser vi att du som söker en person med god kommunikationsförmåga och har en känsla för att leverera bra service. Som servicetekniker arbetar du ibland tillsammans med andra kollegor från Getinge. Dock är det största samarbetet tillsammans med kunden ute på siten. Vi söker därför en person som är flexibel och prestigelös med god samarbetsförmåga. I rollen som servicetekniker ansvarar du själv för att slutföra varje uppdrag du påbörjar, detta innebär att struktur och planering är A och O.          

•  Förstår vikten av ett professionellt och serviceinriktat bemötande.
• God samarbetsförmåga
• Strukturerad. Rollen ställer höga krav på god planering, samt att regler och rutiner efterföljs.
• Ansvarstagande
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jennie Roxström [email protected] [ mailto:[email protected] ] samt Linda Nyström [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gnesta

Kvinna i Gnesta söker personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Kunden är en kvinna i 70 års åldern med MS. Kunden har nedsatt syn. Som personlig assistent hos vår kund ska du vara behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Arbetsuppgifterna inkluderar tillexempel matlagning, städning, hygien och övriga frit... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Kunden är en kvinna i 70 års åldern med MS. Kunden har nedsatt syn. Som personlig assistent hos vår kund ska du vara behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser. Arbetsuppgifterna inkluderar tillexempel matlagning, städning, hygien och övriga fritidsaktiviter.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Är en lugn person som har nära till skratt

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Timvik, främst vardagar men helg kan förekomma. Arbetstiderna är 9:00-16:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Vi expanderar och behöver säljare till Gnesta!

Ansök    Apr 23    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås. Vi söker dig som: * Vill ha ett roligt o... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.

Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Vi söker dig som:
* Vill ha ett roligt och omväxlande arbete.
* Vill ha ett arbete utan lönetak.
* Vill kunna utvecklas och göra en karriär.
* Är social och utåtriktad
* Är målmedveten
* Är tävlingsinriktad
* Är ansvarsfull

Stämmer detta in på dig så är du den vi söker.

Vi internutbildar all personal så tidigare erfarenheter är inget krav.

Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Järna Vårdcentral söker läkare med sikte på ST i allmänmedicin

Ansök    Apr 18    Lideta Hälsovård    Läkare
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia. MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomott... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av en ST-tjänst i allmänmedicin!

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykosociala teamet och övriga läkare. I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på vårdcentral. 

En potentiell ST-tjänsts innehåll planeras tillsammans med dig, din handledare och studierektor för att ge bästa möjliga förutsättningar för din utbildning. Du får god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll och för att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt. Allt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin.

Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad läkare, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral. Du är stabil, självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kunskap i systemet Take Care är starkt meriterande.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 75-100 %. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vi kan erbjuda flexibilitet kring arbetstider, upplägg och villkor. Personalparkering finns. 

Järna Vårdcentral har kollektivavtal via Vårdföretagarna.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Om mottagningen
Järna Vårdcentral är belägen mitt i Järna, 5 minuters promenad från pendeltåget. Verksamheten har ca 8500 listade patienter och består av husläkarmottagning, psykosocialt team, hemsjukvård, barnmorskemottagning samt barnhälsovård. Verksamheten är även samlokaliserad med Järna Primärvårdsrehab. Personalgruppen omfattar ca 30 medarbetare som tillsammans bidrar till en trivsam och stabil arbetsplats. Visa mindre

Sjuksköterskor Gnesta

Omsorg & Behandling AB söker Leg. sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Gnesta. Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kli... Visa mer
Omsorg & Behandling AB söker Leg. sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Gnesta.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt.
Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: [email protected]
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte. Visa mindre

Förstärkning till öppenvården!

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Stöd och vägledning ansvarar för Socialtjänst, arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning.

Enheten Utredning och stöd ansvarar för sociala utredningar och öppenvård. Enheten består av ca 15 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medarbetare till vår öppenvård som arbetar med insatser på hemmaplan för barn, unga och deras föräldrar. I huvudsak handlar uppdraget om att verkställa insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) eller LVU. Tillsammans med övriga i stöd- och behandlingsgruppen ingår bland annat att medverka i gruppverksamhet och råd och stöd.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara att ge stöd och service på hemmaplan till kommunens medborgare.

• Stöd till familjer
• Utrednings- och observationsuppdrag.
• Du kommer också medverka i olika samverkansgrupper inom och utanför kommunen.
• Ingå i den öppna Råd & stödmottagningen

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en högskoleutbildning som är inriktad för behandlingsarbete med barn, unga och familjer. Du är helst socionom, beteendevetare eller har en likvärdig utbildning med vidareutbildning i barn, unga och familjearbete. Du ska ha minst fem års erfarenheter av liknande arbete.

Meriterande om du har KIBB, KBT,
steg 1, trygga barn eller annan liknande utbildning.

Du behöver ha B-körkort. Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och förändringsarbete för familjer som kan ha en komplex livssituation och som behöver omfattande stöd. Det krävs att du är flexibel, välstrukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar väl i teamarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Gnesta kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kompetenta lärare i fritidshem till arbete med fyra dagar på plats

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

Våra skolor kännetecknas av lugna miljöer både ute och inne. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare. Du som arbetar i fritidshem har tillgång till arbetskläder för utomhusbruk. Du har möjlighet att få din arbetstid förlagd så att du arbetar fyra dagar i verksamheten, medan en dag i veckan avsätts till planeringsarbete.

Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi flera engagerade lärare i fritidshem till arbete på någon av våra skolor Frejaskolan och Dansutskolan i Gnesta, Welandersborgs skola i Björnlunda och Kvarnbackaskolan i Stjärnhov.

Du planerar och genomför undervisning inom ramen för fritidshemmet. Det innebär att du tillsammans med lärare i F-3 tar ansvar för och utvecklar elevernas olika förmågor men ur ett fritidshemsperspektiv med fokus på just det specifika uppdraget. Du har även ansvar för att skapa en rastverksamhet som gynnar elevernas utveckling och samplanerar tillsammans med andra kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare i fritidshem eller grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du har en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Noggrann kock sökes till populära Södertuna Slott , Gnesta

Ansök    Apr 17    Södertuna Slott    Kock, à la carte
Södertuna Slott – Prisbelönt slottshotell drivet av en seriös arbetsgivareSödertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. 2018 vann vi för fjärde året i följd Årets Slottshotell i Sverige. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.I slottets matsalar erbjuder vi våra gäster en unik uppleve... Visa mer
Södertuna Slott – Prisbelönt slottshotell drivet av en seriös arbetsgivareSödertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjöns strand strax utanför Gnesta. 2018 vann vi för fjärde året i följd Årets Slottshotell i Sverige. På vårt slott får du arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Du får också jobba tillsammans med duktiga och drivna medarbetare i en fantastisk miljö.I slottets matsalar erbjuder vi våra gäster en unik upplevelse. Vår mat går att beskriva som nordisk matlagning med inspiration från hela världen och stort inslag av lokala råvaror.Vi söker kock med start så snart du kanVi söker nu en kock med tidigare erfarenhet från varm- och kallkök. Anställningen är ett vikariat på heltid med tillträde snarast.Tjänsten innebär 5 dagar i veckan, varannan helg och kvällar. Både varm- och kallkök och är en del av vårt team på ca 6 kockar. Vi är en seriös arbetsgivare som värnar om vår personal. Precis som vi försöker vara, ser vi gärna att du är lyhörd, noggrann, fantasifull och ödmjuk. Och såklart en riktigt duktig matlagare.Låter det som något för dig? Skicka in en ansökan via Cheffle.se idag så kontaktar vi dig snarast!Arbetsuppgifter:Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla vårt kök. Till ditt förfogande få du ett modernt kök som ger dig stora förutsättningar för en hög kulinarisk kvalitet.I ditt ansvarsområde ingår även menyplanering, HACCP och inköp. Vi ser gärna att du har B-körkort då vi tillhandahåller viss cateringverksamhet.Om dig:Vi ser gärna att du har bra koll på helt både varm- och kallkök. Vi förutsätter att du har en väl dokumenterad yrkeserfarenhet och en god känsla för kvalitet och service. Du har god organisationsförmåga och trivs att jobba i team.Som person ser vi som sagt hellre att du är lyhörd, noggrann, fantasifull och ödmjuk än att du redan kan allt. Tillsammans hoppas vi kunna utveckla både dig och oss själva! Visa mindre

Erfaren mottagningssekreterare sökes!

Ansök    Apr 17    Gnesta kommun    Socialsekreterare
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Enheten för Stöd och vägledning ansvarar för Socialtjänst, arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning. Utredning och stöd ansvarar för sociala utredningar och öppenvård. Enheten består av ca 15 medarbetare. I vår arbetsgrupp finns en stor arbetsglädje och entusiasm. Tillsammans med oss får du arbeta med aktiva sociala insatser som sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Det är en självklarhet med stöd från chef och kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för Utredning och stöd i Gnesta kommun söker nu en erfaren socialsekreterare med mottagningsfunktion till barn- och
familjegruppen. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på ett år med eventuell möjlighet till
förlängning/tillsvidareanställning.
Ditt uppdrag kommer innehålla följande arbetsuppgifter:
• Ta emot ansökningar och orosanmälningar
• Göra förhandsbedömningar
• Medverka i samverkan internt och externt
• Göra kortare yttranden
• Skriva underlag till beslut om utredning enligt SoL, ska inledas eller ej.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom och har gått BBIC och har erfarenhet av mottagningsarbetet. Du har en god
analysförmåga, är flexibel och kan hantera stress. Du kan uttrycka dig i tal och skrift och arbeta strukturerat. Erfarenhet av Signs Of Safety är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav på körkort.

Eftersom vi är en liten enhet ska du vara flexibel att variera dina arbetsuppgifter efter enhetens behov. Det är därför extra meriterande om du har kunskaper om/har arbetat med vuxna med missbruk och/eller våld i nära relation.

Du är i regel den första person som våra familjer träffar när anmälan inkommit. Det är därför viktigt att du:
• Förmåga att förmedla ett lugn
• Vara intresserad förändringsarbete
• Erfarenhet av familjer med en komplex livssituation och som behöver omfattande stöd
• Det krävs att du är flexibel, välstrukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar väl i teamarbete
• Meriterande om du har arbetat i Treserva.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier till Gnesta stödboende

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Till Gnestas stödboende för ensamkommande unga söker vi timvikarier som kan göra kortare inhopp under hela året när ordinarie personal har semester, sjukdom eller annan ledighet.

Stödboende är ett mer självständigt boende för ungdomar mellan 16-21 år, där de själva ansvarar över mathållning, städning och alla daglig rutiner.

Boendet är fördelat till tre lägenheter och ett annex med platser för totalt 13 ungdomar. Boendet är alltid bemannad måndag-söndag mellan 12.00-23.00 och ensamarbete förekommer.

Personalens uppdrag är bland annat att ge ett pedagogiskt och socialt stöd till varje enskild ungdom med målsättningen att utveckla ungdomens möjlighet till egen försörjning och full delaktighet i samhället.

Arbetet innefattar tillsynsbesök på respektive boendeenhet, enskilda samtal med ungdomar samt läxhjälp.

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som redan har ett timvikariat inom annan verksamhet och söker fler arbetstimmar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasialutbildning samt tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar. Vi ser gärna att du fyllt 25 år. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Erfaren mottagningssekreterare sökes!

Ansök    Apr 17    Gnesta kommun    Socialsekreterare
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Enheten för Stöd och vägledning ansvarar för Socialtjänst, arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning.

Utredning och stöd ansvarar för sociala utredningar och öppenvård. Enheten består av ca 15 medarbetare. I vår arbetsgrupp finns en stor arbetsglädje och entusiasm. Tillsammans med oss får du arbeta med aktiva sociala insatser som sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Det är en självklarhet med stöd från chef och kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för Utredning och stöd i Gnesta kommun söker nu en erfaren socialsekreterare med mottagningsfunktion till barn- och familjegruppen. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på ett år med eventuell möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning.

Ditt uppdrag kommer innehålla följande arbetsuppgifter:
• Ta emot ansökningar och orosanmälningar
• Göra förhandsbedömningar
• Medverka i samverkan internt och externt
• Göra kortare yttranden
• Skriva underlag till beslut om utredning enligt SoL, ska inledas eller ej.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom och har gått BBIC och har erfarenhet av mottagningsarbetet. Du har en god analysförmåga, är flexibel och kan hantera stress. Du kan uttrycka dig i tal och skrift och arbeta strukturerat. Erfarenhet av Signs Of Safety är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav på körkort.

Eftersom vi är en liten enhet ska du vara flexibel att variera dina arbetsuppgifter efter enhetens behov. Det är därför extra meriterande om du har kunskaper om/har arbetat med vuxna med missbruk och/eller våld i nära relation. Du är i regel den första person som våra familjer träffar när anmälan inkommit. Det är därför viktigt att du:

• Förmåga att förmedla ett lugn
• Vara intresserad förändringsarbete
• Erfarenhet av familjer med en komplex livssituation och som behöver omfattande stöd
• Det krävs att du är flexibel, välstrukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar väl i teamarbete
• Meriterande om du har arbetat i Treserva.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes - Maxa din lön och öka din frihet!

Vi söker på uppdrag av vårdgivare legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom kommun, landsting & primärvård i Sörmland.Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska, beroende av enhet. Omfattning & arbetstid:Varierande , heltid & deltid. Vi värnar om din frihet att själv påverka ditt arbetsschema i den mån det är möjligt. Kvalifikationer:Sjuksköterskeexamen, samt minst 2 års yrkeserfarenhet.Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.... Visa mer
Vi söker på uppdrag av vårdgivare legitimerade sjuksköterskor för uppdrag inom kommun, landsting & primärvård i Sörmland.Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska, beroende av enhet. Omfattning & arbetstid:Varierande , heltid & deltid. Vi värnar om din frihet att själv påverka ditt arbetsschema i den mån det är möjligt. Kvalifikationer:Sjuksköterskeexamen, samt minst 2 års yrkeserfarenhet.Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper:Du som söker har ett genuint intresse för människor och sätter alltid patienten först. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och att du snabbt kan anpassa dig till nya miljöer och arbetssätt. Vi vet också att du älskar ditt yrke, är engagerad och bidrar till en positiv miljö för kollegor, patienter och anhöriga.Vi erbjuder:- Stor påverkan gällande var, när och hur mycket du vill arbeta.-Höga & konkurrenskraftiga löner.- Rekryteringsbonus.- Försäkringar & Tjänstepension.- En dedikerad och kunnig kontaktperson, som finns där för dig om du behöver stöd, hjälp eller bara en klapp på axeln. - Individuell introduktion.Om ApplyMe:Vi är ett familjärt bemanningsföretag med huvudsäte i centrala Karlstad, men med konsulter & uppdrag i hela vårt avlånga land. Vi kan erbjuda en stor variation av uppdrag med attraktiva löner och stort eget inflytande gällande arbetstider. Våra erfarna rekryterare erbjuder både vårdgivare och sjuksköterskor en effektiv rekryteringsprocess, med hög träffsäkerhet och kvalitet . Vår vision är att ha Sveriges nöjdaste vårdpersonal! Vi måste själva må bra för att kunna hjälpa andra. Genom att våra sjuksköterskor mår bra säkerställer vi en nöjd vårdgivare och framförallt att patienten får bästa möjliga vård. Vi ser fram emot just din ansökan & svarar alla sökande. Eftersom att anställning sker löpande bör du inte vänta. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Påhittiga förskollärare i förskoleklass till skolorna i Gnesta

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärandemiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

På våra skolor arbetar engagerade och kunniga medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi hjälps åt och är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Just nu söker vi förskollärare till arbete i förskoleklass på flera av våra skolor. Skolorna i Gnesta kännetecknas av lugna miljöer både ute och inne. Vi har fina skolgårdar och närhet till omgivande natur, vilket ger stort utrymme för rörelse och lek. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi engagerade och kompetenta medarbetare till följande tjänster:

• Förskollärare till arbete i förskoleklass på Kvarnbackaskolan
• Förskollärare till arbete i förskoleklass på Welandersborgs skola
• Förskollärare till arbete i förskoleklass på Frejaskolan

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad förskollärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje barns behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

KomTek ansvarig

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Vill du arbeta med att stärka barn och ungas kunskap och självförtroende inom teknik? Då är KomTek platsen för dig. Här möter barn och unga teknik på ett roligt och utforskande sätt.

KomTek Gnesta är en kommunal verksamhet med syfte att öka intresset för teknik och naturvetenskap hos barn, unga och pedagoger genom att erbjuda intresseväckande kurser, lärarfortbildningar och ibland programmering för skolgrupper. Genus, mångfald, hållbar utveckling och entreprenöriellt lärande är viktiga kärnfrågor i verksamheten. KomTek har sina lokaler på fritidsgården Chill. Du är varmt välkommen att bli en av oss!


ARBETSUPPGIFTER
Som KomTek-pedagog är du ansvarig för planering, utveckling och genomförande av fritidskurser inom KomTek. Du kommer även att ansvara för temalådor inom programmering till skola och fritidshem och lärarfortbildningar. Som en del av tjänsten kommer du att projektleda pedagogiska koncept som t.ex. First Lego League och Snilleblixtarna.
Dina kollegor kommer att vara fritidsledarna på fritidsgården samt medarbetare på Kulturskolan. Till din hjälp kan du även ha timanställda handledare.

Du kommer även att utveckla samarbeten med lokala och regionala aktörer och representera Gnesta i föreningen KomTek Sverige. Du är med och tar ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet, administration, dokumentation och service av utrustning och material. Tjänsten innebär undervisning på kvällstid ett par kvällar i veckan samt visst arbete på skollov och helger.

Tjänsten som KomTek-pedagog på 30% går att kombinera med 20% fritidsledararbete om du önskar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en teknikintresserad fritidsledare, lärare eller dig med högskoleutbildning inom teknik, innovation eller naturvetenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Du måste ha ett stort intresse för teknik och naturvetenskap och ha förmågan att leda och inspirera andra. Du har arbetat med barn och unga och har god samarbetsförmåga.
Arbetet med KomTek bygger på att du har ett eget driv, är ansvarstagande med en vilja att utveckla och utvecklas samt att du är bra på att arbeta självständigt.
Som person är du positiv, flexibel och nyfiken. Du är bra på att kommunicera och möta människor som har olika bakgrund och förutsättningar. Du behöver ha B-körkort. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Övrigt meriterande: Erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Kompetens inom IT-området, t.ex. i digitalt skapande eller programmering. Kunskaper i något av våra stora invandrarspråk.


ÖVRIGT
Om du vill skicka med utbildningsintyg, tjänstgöringsintyg eller dylikt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till Funktionsnedsättning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Funktionsnedsättningsområdet består av särskilda boenden, korttidsboenden, boendestöd, socialpsykiatri, daglig verksamhet och personlig assistans för personer med psykiska, fysiska och begåvningsmässiga funktionsnedsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Gemensamma arbetsuppgifter för dessa olika områden är att ge ett personligt stöd utifrån personens önskemål, förmåga och behov.

Socialpsykiatrin erbjuder boendestöd och boende för vuxna med psykisk ohälsa, där du som personal arbetar aktivt med individen så att denne kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Det kan handla om att skapa rutiner, praktiska göromål samt stöd i sociala kontakter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, behandlingsassistent, omsorgsassistent eller liknande eller har arbetslivserfarenhet av målgrupperna. Du ska vara socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad och flexibel. Meriterande är kunskap om tydliggörande pedagogik, autism och utvecklingsstörning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inom vissa områden är även B-körkort ett krav. Datakunskap är nödvändig då social dokumentation ingår. Du måste vara 18 år fyllda.

Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

ÖVRIGT
Till Gnestas stödboende för ensamkommande unga mellan 16-21 år söker vi även timvikarier som kan göra kortare inhopp under hela året detta är ett perfekt uppdrag för dig som redan har ett timvikariat inom annan verksamhet och söker fler arbetstimmar! Arbetet innefattar tillsynsbesök på respektive boendeenhet, enskilda samtal med ungdomar samt läxhjälp.
Vi söker dig som har minst gymnasialutbildning samt tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar. Vi ser gärna att du fyllt 25 år. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav. Visa mindre

Ambitiösa lärare till Frejaskolan F - 9 för undervisning mot lägre åldrar

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Du är varmt välkommen att bli en av oss!

På Frejaskolan är vi sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vill alltid nå längre. Vi befinner oss i en ständig utveckling av verksamheten. Våra medarbetares erfarenheter tas till vara och är, tillsammans med skolledningens, grunden för vårt utvecklingsarbete. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger.

Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi har en stark ansvarskultur, där vi hjälps åt och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Frejaskolan ligger i ett villaområde centralt i Gnesta, med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Vi är inne i en digitaliseringsprocess med målet att digitala lärplattformar ska vara ett internaliserat verktyg i planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever i åk 1-6 har varsin läsplatta. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi skickliga lärare till följande tjänster:

• Klasslärare åk 1-3
• Klasslärare åk 4-6
• Musiklärare
• Idrottslärare

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning.


KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Frejaskolan F - 9 söker skickliga lärare för undervisning mot högre åldrar

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Du är varmt välkommen att bli en av oss!

På Frejaskolan är vi sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vill alltid nå längre. Vi befinner oss i en ständig utveckling av verksamheten. Våra medarbetares erfarenheter tas till vara och är, tillsammans med skolledningens, grunden för vårt utvecklingsarbete. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger.

Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi har en stark ansvarskultur, där vi hjälps åt och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Frejaskolan ligger i ett villaområde centralt i Gnesta, med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Vi är inne i en digitaliseringsprocess med målet att digitala lärplattformar ska vara ett internaliserat verktyg i planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever har varsin läsplatta eller dator. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi skickliga lärare för undervisning mot de högre åldrarna i följande ämnen:

• Tyska
• Matematik/NO
• NO
• Svenska och Engelska
• SO vikariat
• Slöjd - trä och metall
• Idrott
• Hemkunskap

Du undervisar i dina ämnen och är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever inom dina ämnen. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning. Vi har övergripande mentorer som sköter mycket av kontakten med elever och vårdnadshavare, vilket gör att du kan fokusera på att utveckla din undervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarier till äldreomsorgen

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Äldreomsorgen i Gnesta kommun består av Ekhagen och Strandhagen som är två särskilda boenden för äldre, ett kortvårdsboende samt Gnesta hemtjänst och Björnlunda hemtjänst.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av den dagliga vården och omsorgen av de äldre, kontakter med anhöriga och sjukvårdspersonal samt social dokumentation.

Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull och ha ett gott bemötande. Undersköterska eller likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande.


ÖVRIGT
Arbetstiden är schemalagd dagtid, kvällstid samt helger.

Vänligen ange i ditt personliga brev till din ansökan vilken eller vilka enheter du söker till:
Ekhagen, Strandhagen, kortvårdsenheten, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst.

Semesterperioden sträcker sig från mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Distributionselektriker - Vattenfall Services

Ansök    Apr 15    Gnesta    Eltekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar so... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Din roll som Distributionselektriker Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som elmontör kommer du arbeta med underhåll, service, projekt och felavhjälpning, inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV. Du kommer att tillhöra vår huvudetablering i Nyköping, arbetsområdet avser främst Nordöstra Götaland. Resor och övernattningar kan förekomma, beredskap kan ingå i tjänsten. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen: Montage av nätstationer och kabelskåp, Förläggning av kablage, skarvning samt avslut på kablage. I rollen så ingår även samarbete med våra underentreprenörer i fält.Dina kvalifikationer som DistributionselektrikerI grunden har du en elteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft. Du har B-körkort, är en van datoranvändare och behärskar svenska i tal och skrift. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning.För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår en del kundkontakter i jobbet.Mer informationVill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Lars Malmqvist, tfn 070-2215541 . För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Elias Ställ, tfn 072-4529540. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.Placeringsort: Flexibel. Nyköping , Eskilstuna, Trosa, Gnesta eller Katrineholm. Hemstationering kan vara aktuellt. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärna Linkedin – Vattenfall Services Nordic ABInstagram – Vattenfallservices Visa mindre

Kamin & skorstensmontör

Montering av kamin & skorsten, murning, skorstensrenoveringar, om-murning av skorstenar, taksäkerhet m.m. För att arbeta på Eldabutiken i Gnesta krävs det att du klarar att ha frihet under ansvar, att du är strukturerad, noggrann och kan grundläggande matte (räkna på exempelvis sidoförskjutningar av skorstenar etc.) Vi söker en person som klarar av ett tungt arbete i ett högt tempo. Du behöver vara snabb & lättlärd, gärna med bakgrund inom detta yrke.... Visa mer
Montering av kamin & skorsten, murning, skorstensrenoveringar, om-murning av skorstenar, taksäkerhet m.m.

För att arbeta på Eldabutiken i Gnesta krävs det att du klarar att ha frihet under ansvar, att du är strukturerad, noggrann och kan grundläggande matte (räkna på exempelvis sidoförskjutningar av skorstenar etc.)
Vi söker en person som klarar av ett tungt arbete i ett högt tempo. Du behöver vara snabb & lättlärd, gärna med bakgrund inom detta yrke.

Våra montörer planerar sina egna arbetsveckor och strukturerar sina egna jobb.

Du måste kunna räkna på t.ex. en skorstens sidoförskjutning och åtgång material m.m.Hos oss får du möjligheten att arbete med ett litet sammansvetsat team där vi alla hjälps åt.

Du arbetar i team och på egen hand. Ett högt tempo med frihet under ansvar. Visa mindre

Kvarnbackaskolan söker kompetent och engagerad lärare

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärandemiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

På Kvarnbackaskolan arbetar engagerade, kunniga och hjälpsamma medarbetare. Här samarbetar vi och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Kvarnbackaskolan ligger i Stjärnhov och har tillgång till en stor skolgård och omgivande natur, vilket ger stort utrymme för rörelse och lek. Vi arbetar med aktivt med digitalisering och alla elever i åk 1-6 har varsin läsplatta. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi en engagerad och kompetent klasslärare till åk 1-3.

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. Det finns dessutom möjlighet att arbeta i flerlärarskap, vilket innebär att ni är flera lärare som arbetar tillsammans med undervisningen i klassen. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Dansutskolan söker kunniga lärare med höga ambitioner

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärandemiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

På Dansutskolan arbetar kompetenta, engagerade och hjälpsamma medarbetare. Här samarbetar vi och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Dansutskolan ligger i Gnesta med nära avstånd från tåg-, pendel- och busstation och med naturen inpå knuten. Skolan har tillgång till en stor skolgård med utrymme för rörelse och lek. Vi arbetar aktivt med digitalisering och använder Google Classroom som lärplattform. Som en del av detta har alla elever i åk 1-6 varsin läsplatta. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi engagerade och kunniga lärare till följande tjänster:

• Två klasslärare till åk 1-3
• Två klasslärare till åk 4-6

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Vi ser samarbete som en nyckel till att skapa en god undervisning. Därför kommer du ingå i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. Det finns dessutom möjlighet att arbeta i flerlärarskap, vilket innebär att ni är flera lärare som arbetar tillsammans med undervisningen i klassen. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med provundervisning innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Drivna lärare till Welandersborgs skola

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärandemiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

På Welandersborgs skola arbetar påhittiga, kunniga och hjälpsamma medarbetare. Här samarbetar vi och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som naturliga processer och som en metod för att själv värdera och ompröva sin undervisning. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Welandersborgs skola är idylliskt belägen i en lugn miljö i Björnlunda. Skolan har tillgång till en stor skolgård och omgivande natur, vilket ger stort utrymme för rörelse och lek. Vi arbetar med digitalisering och alla elever i åk 1-6 har varsin läsplatta. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi skickliga lärare till följande tjänster:

• Klasslärare till åk 1-3
• Klasslärare till åk 4-6

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Du ingår i ett arbetslag som arbetar tillsammans mot samma mål. Det finns dessutom möjlighet att arbeta i flerlärarskap, vilket innebär att ni är flera lärare som arbetar tillsammans med undervisningen i klassen. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utvecklingsdrivna specialpedagoger till skolorna i Gnesta

Ansök    Apr 9    Gnesta kommun    Specialpedagog
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla verksamheten i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

På våra skolor arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi hjälps åt och är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas. Hos oss har du stora möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!

Du arbetar på samtliga av våra skolor med fokus på Dansutskolan och Welandersborgs skola. Skolorna i Gnesta kännetecknas av lugna miljöer både ute och inne. Vi har fina skolgårdar med utrymme för rörelse och lek. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever har varsin läsplatta eller dator. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi två specialpedagoger till våra verksamheter. Som specialpedagog arbetar du på organisations-, grupp- och individnivå för att se till att barn och elever i behov av särskilt stöd får den hjälp de behöver och stimuleras till lust att lära. I samarbete med skolledningen initierar och driver du specialpedagogiskt förändringsarbete och skolutveckling med syfte att utveckla tillgängliga lärmiljöer. I arbetet ingår handledning av lärare och övrig skolpersonal.

Rollen innebär att tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. I uppdraget ingår att tillsammans med lärare och elevhälsan kartlägga och analysera lärmiljöer med syfte att undanröja sådant som kan försvåra eller hindra barns lärande och utveckling. Du bidrar till ett gemensamt ansvar för skolans elever och har ett tydligt salutogent förhållningssätt i arbetet med att stödja alla elevers utveckling mot målen. I arbetet ingår att genomföra uppföljning och utvärdering samt att leda utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att kunna möta behoven hos alla elever.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare med specialpedagogutbildning. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan. Vidare tror vi att du har erfarenhet av grupphandledning med pedagogiskt fokus.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

VA - ingenjör rekryteras till Gnesta kommun

Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och drygt 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss! Gnes... Visa mer
Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och drygt 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del i att på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt utveckla kommunens VA-anläggning så erbjuder vi ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.
På VA-enheten jobbar idag 10 personer inklusive chef. Som VA-ingenjör arbetar du med planering och utredning av ledningsnät och anläggningar. Du kommer också att delta i framtagandet av VA-plan och dagvattenpolicy, att ta fram underlag till VA-taxan och uppdatera densamma samt hantera anslutningsärenden. Kommunen växer så du kommer också vara delaktig i exploateringsprojekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på högskolenivå, exempelvis inom vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad. Som person är du driven och har lätt för att lära nytt. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och är bra på struktur och problemlösning. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Följande är meriterande:
* Erfarenhet av arbete i VA-banken eller liknande kartsystem
* Erfarenhet av statistisk analys av driftdata
* Erfarenhet av projektering, projektledning eller byggledning inom VA

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Gnesta kommun med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke, på antingen 070-377 54 27 alternativt [email protected]

Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad SYV för utvecklingsarbete i våra skolor

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla verksamheten i en trygg och trivsam lärandemiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

Just nu förstärker vi studie- och yrkesvägledningen i våra grundskolor genom att utöka uppdraget till att framöver arbeta från förskoleklass upp till gymnasievalet i nian i samtliga av våra grundskolor. Syftet med detta är att utveckla elevernas självkännedom, ge eleverna verktyg för att göra medvetna val och minska riskerna för felval, studieavbrott och avhopp. Som studie- och yrkesvägledare hos oss arbetar du 50 % på Frejaskolan och resterande tid på våra tre andra F-6-grundskolor.

Våra skolor kännetecknas av lugna miljöer både ute och inne. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas tillsammans med dina kollegor. På våra skolor arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi hjälps åt och är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas. Som medarbetare blir du utmanad och stöttad och bör därför se analys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla verksamheten. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för våra elever!

ARBETSUPPGIFTER
Som studie- och yrkesvägledare har du en central roll i det gemensamma skolövergripande arbetet med att ge eleverna verktyg och förutsättningar för att skaffa sig den kunskap de behöver för att göra medvetna och välgrundade yrkesvägval i livet. Denna process ser olika ut i olika åldrar och ditt uppdrag handlar därför om att utforma och utveckla en systematik kring hur vi kan arbeta med studie- och yrkesvägledningsfrågor ur ett F-9-perspektiv med relevanta, återkommande aktiviteter för de olika årskurserna. Du ansvarar även för att ta fram en kommunövergripande plan för studie- och yrkesvägledning ur ett F-9-perspektiv.

Vidare ansvarar du för att våra 9:or är väl förberedda för gymnasievalet, att de fått stöd och möjlighet att reflektera över sina styrkor, intressen och framtida möjligheter under sin tid hos oss så de kan göra kloka val. Du är en tillgång i skolans elevhälsoteam där du bevakar studie- och yrkesvägledarperspektivet i vårt elevhälsoarbete. Du kommer även arbeta med studie- och yrkesvägledning riktat mot eleverna på våra introduktionsprogram.

Du ansvarar för att säkerställa att de nationella krav som finns på arbetet med studie- och yrkesvägledning uppfylls.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du är behörig studie- och yrkesvägledare. Du är en engagerad medarbetare som tar eget ansvar för att driva utvecklingsarbetet med studie- och yrkesvägledning i kommunen. Du har god insikt i de nationella krav som finns och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du har en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tjäna över 30 000kr+ / mån Tradecom AB

Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker... Visa mer
Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker kunder på mässor och vid event och erbjuder ett bättre elavtal för såväl plånbok och miljö. Så vill du ha ett otroligt lärorikt och utvecklande jobb med möjlighet till en kometkarriär är detta tjänsten för dig.

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill göra karriär inom försäljning och samtidigt bidra till en bättre miljö tillsammans med Nordic Green Energy, Sveriges första helt gröna elbolag. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Ett krav är att du trivs med att arbeta i ett team, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Du bör även vara intresserad av en bättre miljö. Oavsett om du en person med stor erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få bidra till en bättre miljö. Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: Surfplatta, profilkläder, utbildningar och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas. För rätt person finns det även fina utvecklingsmöjligheter inom en snar framtid, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt och företaget befinner sig i en expansionsfas.

Tradecom är sedan 2004 ett ledande företag inom fältförsäljning och samarbetar med flera av de största företagen i Sverige. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss! Nordic Green Energy är Sveriges 10;e största elbolag och var först på den svenska marknaden med 100% grön el. Tillsammans bidrar vi till en bättre värld med EKOenergy. Visa mindre

Kulturskolan söker Piano / keyboardpedagog

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Kulturskolan i Gnesta är en liten men livaktig skola. Skolan har engagerad personal som hjälper varandra och månar om såväl utveckling som att bibehålla det vi redan gör bra.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som som piano- och keyboardlärare på Kulturskolan i Gnesta kommun. Du kommer även att delta i skolans evenemang, bland annat konserter och rekrytering.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad musiklärare. Du har pedagogisk erfarenhet från enskild och gruppundervisning, gillar att arbeta med ungdomar/barn och har lätt för att samarbeta med kollegor, även över genre- och ämnesgränser. Du kan uppvisa en genrebredd på piano/keyboard och gillar att verka inom olika genres. Du är ansvarstagande och strukturerad och van att arbeta mot mål, samt van att tänka lösningsorienterat och förstår värdet av att hushålla med en budget. I samband med anställningsintervjun kommer du att få genomföra ett spelprov. Förbered två korta stycken. Ett klassiskt musikstycke samt ett stycke jazz/rock/pop. Ett enklare avista prov kommer också att genomföras. Då kommer du även att få spela med personalen som handhar intervjun.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Erfaren lärare i matematik för arbete med matematikutveckling

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Skolan i Gnesta ska hålla hög kvalitet och lägga grunden för ett livslångt lärande. Med verksamheter som präglas av kompetens, trygghet, tydliga målbilder och engagerade medarbetare arbetar vi för att göra våra elever redo att möta framtiden. Vill du vara med och utveckla undervisningen i en trygg och trivsam lärmiljö och se till att alla elever lyckas utifrån sina förutsättningar? Välkommen in med din ansökan!

Du arbetar med matematikutveckling på alla våra förskolor och skolor men tillhör Frejaskolan i centrala Gnesta. Skolan ligger i ett trevligt villaområde med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstationen. Vi är inne i en digitaliseringsprocess med målet att digitala lärplattformar ska vara ett internaliserat verktyg i planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever har varsin läsplatta eller dator. Här får alla medarbetare äta kostnadsfri pedagogisk lunch. Det skapar trygga elever och bra relationer mellan elever och medarbetare.

Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande!


ARBETSUPPGIFTER
Som matematikutvecklare undervisar du i matematik och arbetar med kommunövergripande matematikutveckling. Syftet är att öka kvaliteten i matematikundervisningen och öka elevernas måluppfyllelse. I förskolan utvecklar du pedagogernas kunskaper i syfte att ge barnen möjlighet att använda matematik för att undersöka och beskriva sin omvärld. Cirka 50 % av tjänsten ägnas åt undervisning i matematik på Frejaskolan. Resterande tid handleder du grupper i förskolan och skolan i matematikutveckling, håller i utbildningar på studiedagar och ger enskild handling till lärare utifrån observationer och samtal.

Du är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. I tjänsten ingår planering, undervisning, bedömning och uppföljning. Vi har övergripande mentorer som sköter mycket av kontakten med elever och vårdnadshavare, vilket gör att du kan fokusera på att utveckla din undervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare med erkänt goda kunskaper i matematik. Har du tidigare arbetat som förstelärare eller med handledning av kollegor i matematik är det meriterande. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling och har god analytisk förmåga, vilket innebär att du identifierar möjligheter och utmaningar i din egen och andras undervisning. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

ÖVRIGT
Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag!

I denna rekrytering kan det bli aktuellt med arbetsprover innan erbjudande om anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Rörläggare rekryteras till Gnesta kommun

Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och drygt 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss! Gnes... Visa mer
Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och drygt 900 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats.

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del i att på ett långsiktigt och ändamålsenligt sätt utveckla, driva och underhålla kommunens ledningsnät samt pumpstationer. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare.
På VA-enheten jobbar idag 10 personer inklusive chef. Som rörläggare arbetar du med underhåll av kommunens ledningsnät och dess pumpstationer samt vattenmätarbyten. I tjänsten ingår även viss drift på vatten- och reningsverk. Arbetet omfattar även viss administration och dokumentation då vi arbetar med kartsystemet VA-banken samt driftsystemet Cactus Eye.
Beredskap ingår i arbetsuppgifterna vilket innebär obekväm arbetstid.

Kvalifikationer

Du är utbildad anläggare/rörläggare eller så har du tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är du driven och har lätt för att lära nytt. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Du trivs att arbeta både i grupp och ensam. Du är positiv, initiativrik, ansvarstagande, flexibel och är bra på struktur och problemlösning. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Följande är meriterande
* Arbete på väg
* Heta arbete.
* BE-Kort

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Gnesta kommun med Manpower. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Pettersson, [email protected]

Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kom och utveckla primärvårdens nutritionsarbete i Sörmland!

Ansök    Apr 2    Region Sörmland    Dietist
Vårdcentralen Gnesta Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Primärvårdsdietister- och specialistvårdsdietister i Sörmland är organiserade i en dietistorganinsation som tillhör länskliniken Paramedicin Sörmland. Totalt finns ca 40 st dietisttjänster. Primärvårdsenheten respektive specialistvårdsenheten har varsin dietistschef men med ett tätt samarbete. Detta innebär goda möjligheter att förändra sitt uppdrag under tid. ... Visa mer
Vårdcentralen Gnesta

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Primärvårdsdietister- och specialistvårdsdietister i Sörmland är organiserade i en dietistorganinsation som tillhör länskliniken Paramedicin Sörmland. Totalt finns ca 40 st dietisttjänster. Primärvårdsenheten respektive specialistvårdsenheten har varsin dietistschef men med ett tätt samarbete. Detta innebär goda möjligheter att förändra sitt uppdrag under tid.

Nu söker vi en primärvårdsdietist som ska utgå från vårdcentralen Gnesta. I dagsläget finns det 18 dietisttjänster som ska serva länets 28 vårdcentraler. Målsättningen är att det ska finnas en dietist på heltid per ca 15 800 listade patienter. Vi har mottagning för primärvårdspatienter på många av länets vårdcentraler och på två av länets tre sjukhus. Vi är ett väl utvecklat nätverk med dietistkollegor som träffas regelbundet, har fin gemenskap och är aldrig längre bort än en skypelänk.

Vi kan erbjuda dig:


• Kvalitet går före kvantitet
• Möjlighet till forskning och kompetensutvecklig via kurser och högskolekurser.
• Möjlighet att ägna del av arbetstiden till utvecklingsarbete.
• Flexibel arbetstid och friskvårdbidrag.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår att utreda, bedöma, behandla och utvärdera patienters kost- och nutritionsrelaterade problem samt att förskriva av kosttillägg. Patientkontakterna kan ske individuellt, i form av hembesök samt i form av gruppundervisning för ex IBS- och diabetespatienter. Dietist ingår i team med andra professioner på vårdcentralen kring ex KOL-, diabetes- och hjärtsviktspatienter. Utbildning för vårdcentralens personal ingår också i uppdraget. Ett nytt samarbete med BVC har påbörjats där vi bl.a. tillsammans med BVC-sköterskor startat en föräldrautbildning för överviktiga barn.

Din kompetens
Du är legitimerad dietist. Vårt arbete utgår från evidensbaserade riktlinjer och etisk kodex.
Du är strukturerad och självgående samt har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef primärvård: Åsa Wiberg, [email protected] (https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/[email protected]), 072-084 24 26. (#)
Dietist: Kristina Larsson, [email protected] (https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/[email protected]), 073-866 11 70.
Facklig representant: Ida Myrbäck, [email protected] (https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/[email protected]), 016-10 54 24.
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Gnesta!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-05-06.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Cateringchaufför Gnesta

Leverans av catering i Stockholm med omnejd. Mån-Fredag dagtid. Man jobbar självständigt och kan även få hjälpa till med andra uppgifter. Vi ser att du är Utåtriktad, har god lokalkännedom i stor Stockholm, B-körkort. Kan förekomma tunga lyft. Vi är ett positivt gäng på 11 personer, tjejer och killar i olika åldrar. Vi finns i Gnesta där vi utgår från. Parkering för personal finns. Visa mer
Leverans av catering i Stockholm med omnejd. Mån-Fredag dagtid. Man jobbar självständigt och kan även få hjälpa till med andra uppgifter.

Vi ser att du är Utåtriktad, har god lokalkännedom i stor Stockholm, B-körkort. Kan förekomma tunga lyft.

Vi är ett positivt gäng på 11 personer, tjejer och killar i olika åldrar.
Vi finns i Gnesta där vi utgår från. Parkering för personal finns. Visa mindre

Glad ambassadör / Representant i Gnesta sökes!

Ansök    Apr 2    Power Of Nature AB    Utesäljare
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik. Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet. Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer. Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås. Vi söker dig som: * Vill ha ett roligt o... Visa mer
Arbetet går ut på att demonstrera vår produkt Roboclean som är världsledande inom sin teknik.

Du jobbar på förbokade kundbesök där de vet om att du ska komma vilket gör det lättare än att jobba inom en uppsökande verksamhet.

Du väljer själv vecka för vecka hur du vill jobba vilket är en fördel för de som vill styra sina arbetstider lite mer.

Man utgår från sin egna kommun även om huvudkontoret ligger i Västerås.

Vi söker dig som:
* Vill ha ett roligt och omväxlande arbete.
* Vill ha ett arbete utan lönetak.
* Vill kunna utvecklas och göra en karriär.
* Är social och utåtriktad
* Är målmedveten
* Är tävlingsinriktad
* Är ansvarsfull

Stämmer detta in på dig så är du den vi söker.

Vi internutbildar all personal så tidigare erfarenheter är inget krav.

Välkommen med er ansökan!

Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.
Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m.
Här håller vi alla våra utbildningar och möten.
Men man utgår från sin egna kommun när man jobbar. Visa mindre

Distriktssjuksköterska / sjuksköterska till primärvården

Ansök    Apr 1    Region Sörmland    Distriktssköterska

Distriktssjuksköterska / sjuksköterska till primärvården

Gnesta vårdcentral Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Vi söker dig som vill arbeta på en trevlig och väletablerad vårdcentral tillsammans med välutbildade och kompetenta medarbetare. En av våra sjuksköterskor slutar och vi söker nu hennes ersättare. Vårdcentralen Gnesta har cirka 10 500 listade patienter och ligger centralt i Gnesta. Ca 10 minuters gångväg från centrum/tågstationen. Vi har allt under samma tak, arbe... Visa mer
Gnesta vårdcentral

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vi söker dig som vill arbeta på en trevlig och väletablerad vårdcentral tillsammans med välutbildade och kompetenta medarbetare. En av våra sjuksköterskor slutar och vi söker nu hennes ersättare.

Vårdcentralen Gnesta har cirka 10 500 listade patienter och ligger centralt i Gnesta. Ca 10 minuters gångväg från centrum/tågstationen. Vi har allt under samma tak, arbetsklimatet är gott och vårdcentralen bemannas av en trevlig och samspelt personalgrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som distriktssjuksköterska/sjuksköterska på vårdcentralen består dina huvudsakliga uppgifter av att arbeta med telefonrådgivning, mottagningsarbete och akut verksamhet. Vi arbetar i team och många har en särskild egen spetsfunktionsmottagning. Arbete på jourmottagning helgtid ingår i uppdraget.

Din kompetens
Legitimerad sjuksköterska är ett krav, men vi ser gärna att du har distriktssköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är det meriterande. Arbetet kräver stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga men även att kunna arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid men kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Louise Berg, 072-143 93 89.
Fackliga företrädare nås via växeln, 0158-524 00.
Övriga fackliga företrädare nås via växel, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Gnesta vårdcentral!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-21.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Boendestödjare till Fenix och Kaprifolen i Gnesta

Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I d... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker en Boendestödjare till Fenix och Kaprifolen

På Fenix Gruppboende bor 5 personer med förvärvad hjärnskada och på Kaprifolens Gruppboende bor personer med autism och utvecklingstörning. Samtliga har en egen lägenhet med tillgång till gemensamma utrymmen.

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid.

I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar, helger och journätter och detta gäller timanställning och sommarjobb med störst behov mellan vecka 26-32.

Dina kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i detsvenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Anställningsform:Timanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Löpande

Sista ansökningsdag: 2019-04-14

För mer information kontakta: Gruppchef Susanne Wöyer: [email protected]

Facklig kontaktperson:

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: [email protected]

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se) Visa mindre

Förskolechef

Ansök    Mar 28    GNESTA WALDORFSKOLA    Förskolechef
Vi söker en förskolechef Arbetsplatsen Gnesta Waldorfförskola ligger på Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. I anslutning till förskolan finns föreningens skola, Gnesta waldorfskola med ca 150 elever. Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Förskolan har plats för 40 inskrivna barn och har tre avdelningar, med 11 anställda medarbetare varav en är kock och en förskolechef. Förs... Visa mer
Vi söker en förskolechef

Arbetsplatsen
Gnesta Waldorfförskola ligger på Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. I anslutning till förskolan finns föreningens skola, Gnesta waldorfskola med ca 150 elever. Huvudman är en icke vinstdrivande förening som grundades 1993. Förskolan har plats för 40 inskrivna barn och har tre avdelningar, med 11 anställda medarbetare varav en är kock och en förskolechef. Förskolan lagar sin egen mat. På baksidan vetter förskolan mot en skog som flitigt utnyttjas.

Gnesta Waldorfförskola söker en förskolechef
Vi söker en förskolechef till vår verksamhet som är positiv, lyhörd och driven. Någon som ser kvalitetsarbete som något självklart och har ambitionen att göra verksamheten ännu bättre. I rollen ingår även att leda, stödja och kompetensutveckla dina medarbetare.

Förskolans mål är att erbjuda en god waldorfpedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och barnens lärande bildar en helhet. Förskolan följer läroplanen Lpfö 98, som hos oss har en waldorfpedagogisk inriktning.
Som pedagogisk ledare och chef för förskollärare, barnskötare och övrig personal i förskolan har förskolechefen det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med målen i läroplanen och uppdraget i sin helhet.

Tjänsten som förskolechef är på deltid och möjlighet finns att även arbeta som pedagog i barngrupp. Det finns ytterligare en möjlighet att arbeta som tillförordnad förskolechef under våren 2019 för att sedan arbeta som biträdande förskolechef från hösten 2019.

Som förskolechef erbjuds du ett nära samarbete med rektorn för skolan och föreningens styrelse.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda, planera och fo¨lja upp verksamheten och att utveckla arbetet pa° skolan, där det systematiska kvalitetsarbetet och det pedagogiska ledarskapet är en betydande del.
Du skapar fo¨rtroende och trygghet i mo¨ten med barnen, va°rdnadshavare och medarbetare och a¨r mån om ma°ngfaldsperspektivet. Du har en helhetssyn pa° verksamheten och en fo¨rma°ga att inspirera andra till delaktighet och engagemang. Du ansvarar för att medarbetarna kontinuerligt får den kompetensutveckling som krävs för att de professionellt ska kunna utföra sina uppgifter.

Kvalifikationer
Som förskolechef fo¨r Gnesta Waldorfskola fo¨rva¨ntas du:
Vara behörig förskollärare eller ha annan lärarexamen med behörighetsbevis.
Ha kunskap om svenskt utbildningsväsende och de lagar och förordningar som styr verksamheten.
Vara förtrogen med forskning inom förskolan och pedagogiska teorier.
Vara en tydlig ledare som a¨r engagerad och lyho¨rd. Du uttrycker dig va¨l i tal och skrift.
Se till att förskolan arbetar mot gemensamma ma°l under stimulerande samverkansformer.
Utveckla visioner och tydliga ma°l fo¨r verksamheten i dialog med medarbetarna.
Leda det systematiska kvalitetsarbetet och ansvara fo¨r att verksamheten kontinuerligt fo¨ljs upp och utva¨rderas.

Omfattning
Tjänsten är en deltidstjänst med möjlighet till 100 % om tjänsten kombineras med arbete i barngrupp.

Ansökan
Löpande rekrytering, dock senast 11 mars 2019.

Fra°gor om verksamheten besvaras av nuvarande förskolechef, [email protected] tel 073-368 36 15
eller styrelsens ordfo¨rande Lars Svedin, [email protected] tel 070-320 93 59

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Maila din anso¨kan till [email protected] Visa mindre

Helgkassörska samt som semesterersättare

Ansök    Mar 25    ICA Nära    Kassapersonal
Glad och trevlig person med glimten i ögat eftersom Du är vårt sista ansikte utåt, innan kunden lämnar oss. Får inte vara rädd för att ta i, och ställa upp vid behov. Vi står för utbildning och inlärning. Skriftlig ansökan på mail. adress: [email protected] Välkommen med din ansökan Visa mer
Glad och trevlig person med glimten i ögat
eftersom Du är vårt sista ansikte utåt, innan kunden lämnar oss. Får inte vara rädd för att
ta i, och ställa upp vid behov. Vi står för utbildning och inlärning. Skriftlig ansökan på mail. adress: [email protected]

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Mekaniker och däckmontör

Hej! I grunden är VTV ett taxi åkeri med många egna bilar. Därför vill vi komplettera vår verksamhet med en bilverkstad, där vi är öppna även mot allmänheten. Vi söker två bilmekaniker till bilverkstad i Gnesta. Verksamheten drar igång i juni och det är viktigt att DU är med och bygger din arbetsplats från början! Det är viktgt att du är erfaren och har teknisk utbildning (ej krav på bara fordonsteknisk utbildning). Du skall vara positiv, so... Visa mer
Hej!

I grunden är VTV ett taxi åkeri med många egna bilar. Därför vill vi komplettera vår verksamhet med en bilverkstad, där vi är öppna även mot allmänheten.
Vi söker två bilmekaniker till bilverkstad i Gnesta.
Verksamheten drar igång i juni och det är viktigt att DU är med och bygger din arbetsplats från början!

Det är viktgt att du är erfaren och har teknisk utbildning (ej krav på bara fordonsteknisk utbildning). Du skall vara positiv, social och kunna samarbeta med andra.
Vi har kollektivavtal och konkurensmässig lön.

Har du frågor maila [email protected] Visa mindre

Tjäna mellan 30 - 100 000kr i mån , Telia Field Sales

Som fältsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som upptaktsmöten och utbildningar hos Telia i Sveriges modernaste kontorslokaler. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbete... Visa mer
Som fältsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som upptaktsmöten och utbildningar hos Telia i Sveriges modernaste kontorslokaler. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser tillsammans med ditt team och ni besöker ”varma” kunder och erbjuder Telias fibertjänster. Vi har även ett tight samarbete med Teliabutikerna runt om i landet och genomför tillsammans kampanjer och promotions. Du kommer även att få möjligheten att delta vid och hålla informationsmöten för samfälligheter och föreningar.

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill representera Sveriges största Telekombolag och arbeta med direktförsäljning av Telias tjänster. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, resa och ha roligt på jobbet. För att jobba hos oss är erfarenhet av service ett krav. Men oavsett om du en person med flerårig erfarenhet av försäljning eller nyligen fått ett intresse för detta kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt, är självständig och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få leverera en kundupplevelse i världsklass. Ett krav är att du har god datorvana. Du bör ha B-körkort. Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: tjänstebil i teamet, surfplatta, profilkläder och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas. Fina utvecklingsmöjligheter, då våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt. Möjligheter finns även att gå vidare till olika tjänster direkt inom Telia Company.
Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör. Dare to lead by engaging with our customers and challenging ourselves Care for our customers by providing solutions that are adapted to their needs Simplify our teamwork by transparent communication, active collaboration and knowledge sharing Why? We´re changing the industry, we´re digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customers terms. That´s the next chapter in our story, what´s yours?

Tradecom är ett ledande företag inom fältförsäljning i Sverige och samarbetar med Telia sedan flera år tillbaka. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss! Visa mindre

Fysioterapeut / sjukgymnast till primärvården

Vårdcentralen Gnesta Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Vi söker dig som vill arbeta på en trevlig och väletablerad vårdcentral tillsammans med välutbildade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen Gnesta har cirka 10 500 listade patienter och ligger centralt i Gnesta, ca 10 minuters gångväg från centrum/tågstationen med bra pendlingsmöjligheter från Södertälje och Stockholm. Vi har allt under samma tak, arbetsklima... Visa mer
Vårdcentralen Gnesta

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vi söker dig som vill arbeta på en trevlig och väletablerad vårdcentral tillsammans med välutbildade och kompetenta medarbetare. Vårdcentralen Gnesta har cirka 10 500 listade patienter och ligger centralt i Gnesta, ca 10 minuters gångväg från centrum/tågstationen med bra pendlingsmöjligheter från Södertälje och Stockholm. Vi har allt under samma tak, arbetsklimatet är gott och vårdcentralen bemannas av en trevlig och samspelt personalgrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som fysioterapeut på vårdcentralen är du en viktig kugge i en engagerad och kompetent grupp där ni är förstainstans för patienter med smärta och symtom från rörelse- stödjeapparaten, vilket innebär både akuta, subakuta och kroniska symtom. I arbetet ingår individuellt mottagningsarbete i form av undersökning, bedömning och behandling i nära samarbete med rehabteam, läkare och övrig vårdcentralpersonal.

Din kompetens
Vi söker dig med legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete samt vidareutbildningar inom beteendemedicin/långvarig smärta, Ortopedisk medicin, OMT, OMI eller MDT. Stor vikt läggs på personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, flexibilitet och initiativtagande.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidare tjänst. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef Ann-Louise Rågefalk, 072-143 39 92 (#).
Fackliga företrädare Fysioterapeuterna Michael Snällman, 0158-524 49.
Övriga fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Gnesta!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Arbetshandledare Klämmingsbergsbadet

Ansök    Mar 18    Gnesta kommun    Kassapersonal
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Klämmingsbergsbadet är en pärla i Gnesta kommun. Badplatsen ligger 5 km norr om Gnesta. Här finns sandstrand, bryggor, hopptorn, beachvolley-plan, dusch och toalett samt en kiosk med servering. Här finns också några enkla stugor till uthyrning.
Klämmingsbergsbadet är en kommunal badplats och ingår i fritidsenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara arbetsledare på vår kommunala badplats, Klämmingsbergsbadet, sommaren 2019.
Att vara arbetsledare på Klämmingsbergbadet innebär att jobba i kiosken/receptionen med att servera, sälja och leverera god service. I dina arbetsuppgifter kommer också att ingå trädgårdsarbete, arbetshandleda timanställd personal, personalplanering och lokalvård i gemensamma utrymmen. Klämmingsbergsbadet är öppet sju dagar i veckan och arbetstiden är schemalagd vilket inkluderar helgtjänstgöring. Tjänsten är heltid med visstidsanställning.


KVALIFIKATIONER
För att skapa en god miljö för såväl besökare som kollegor ser vi att du har en självklar serviceinställning och ett gott bemötande samt bidrar till att utveckla verksamheten ur ett kund- perspektiv.
Du ska ha fyllt 18 år
Du ska ha god simkunnighet (guldbojen), test kommer att ske på Freja Bad & Gym
Kassavana är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och stresstålig.
Arbetsperioden är från början av maj till slutet av augusti
Körkort och tillgång till bil är att föredra då det inte finns kollektivtrafik till Klämmingsberg. Det är ca 5 km från Gnesta tätort till arbetsplatsen.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tjäna över 30 000kr+ / mån Tradecom AB

Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker... Visa mer
Som eventsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Du utgår alltid från Gnesta. Det förekommer en hel del reor med övernattning i arbetet. Du reser med ditt team och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker kunder på mässor och vid event och erbjuder ett bättre elavtal för såväl plånbok och miljö. Så vill du ha ett otroligt lärorikt och utvecklande jobb med möjlighet till en kometkarriär är detta tjänsten för dig.

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill göra karriär inom försäljning och samtidigt bidra till en bättre miljö tillsammans med Nordic Green Energy, Sveriges första helt gröna elbolag. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Ett krav är att du trivs med att arbeta i ett team, vill utvecklas och ha roligt på jobbet. Du bör även vara intresserad av en bättre miljö. Oavsett om du en person med stor erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få bidra till en bättre miljö. Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: Surfplatta, profilkläder, utbildningar och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas. För rätt person finns det även fina utvecklingsmöjligheter inom en snar framtid, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt och företaget befinner sig i en expansionsfas.

Tradecom är sedan 2004 ett ledande företag inom fältförsäljning och samarbetar med flera av de största företagen i Sverige. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss! Nordic Green Energy är Sveriges 10;e största elbolag och var först på den svenska marknaden med 100% grön el. Tillsammans bidrar vi till en bättre värld med EKOenergy. Visa mindre

Erfaren socialsekreterare sökes!

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Enheten för Stöd och vägledning ansvarar för Socialtjänst, arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning.

Utredning och stöd ansvarar för sociala utredningar och öppenvård. Enheten består av ca 15 medarbetare. I vår arbetsgrupp finns en stor arbetsglädje och entusiasm. Tillsammans med oss får du arbeta med aktiva sociala insatser som sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Det är en självklarhet med stöd från chef och kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för Utredning och stöd i Gnesta kommun söker en erfaren socialsekreterare till barn- och familjegruppen. Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat på ett år eller längre.
Som socialsekreterare inom barn- och familjeärenden är din huvudsakliga arbetsuppgift handläggning av ärenden enligt SoL och LVU med inriktning på barn och ungdomar 0-20 år, deras familjer och nätverk. I arbetsuppgiften ingår att utreda och bedöma barns och familjers biståndbehov, besluta om insatser och följa upp dessa.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av utredningsarbete och god förmåga att analysera, uttrycka dig i tal och skrift och arbeta strukturerat. Erfarenhet av utredning enligt BBIC och Signs Of Safety är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav på körkort.

Eftersom vi är en liten enhet ska du vara flexibel att variera dina arbetsuppgifter efter enhetens behov. Det är därför extra meriterande om du har kunskaper om/har arbetat med vuxna med missbruk och/eller våld i nära relation. Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och förändringsarbete för familjer som kan ha en komplex livssituation och som behöver omfattande stöd. Det krävs att du är flexibel, välstrukturerad och kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar väl i teamarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunikatör till Socialförvaltningen - vikariat

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Till Socialförvaltningen söker vi nu en kommunikatör för ett föräldravikariat om minst ett år, med start i maj/juni 2019. Förvaltningen ansvarar för kommunens omsorg för individ och familj, äldre, personer med funktionsnedsättning, den kommunala hälso- och sjukvården samt arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning. Vi söker dig som arbetar brett inom information och kommunikation, som gillar att skriva redaktionellt och som framför allt trivs i en verksamhet där vi arbetar nära kommunens invånare. Vi vill att du har erfarenhet från våra verksamhetsområden.

ARBETSUPPGIFTER
Som vår kommunikatör har du huvudansvaret för kommunikationsarbetet inom hela Socialförvaltningen, såväl internt som externt. Du kommer exempelvis att:

• Stötta medarbetare och chefer med både strategiska och operativa kommunikationsinsatser
• Utveckla och planera kommunikationen på ett strukturerat sätt, så att relevant information kommuniceras ut internt till medarbetare och externt till kunder/brukare/allmänhet med rätt budskap, i rätt tid och i rätt kanaler
• Skriva nyheter både för interna och externa målgrupper. Du producerar även förvaltningens egen tidning/nyhetsbrev som vi själva distribuerar, med allt från att göra intervjuer, skriva reportage, fotografera, redigera bilder och layouta innehållet
• Ta fram informationsmaterial, så som faktablad, affischer, inbjudningar, programblad samt pressmeddelanden
• Uppdatera informationen både på intranät och den externa webben, samt bevaka våra frågor och skriva inlägg på sociala medier
• Vara en del av kommunens centrala kommunikationsråd där du ingår i kommungemensamma kommunikationsprojekt
• Leda och samverka uppdragen för förvaltningens egna webbredaktörer
• Ingå i förvaltningens ledningsgrupp där du också är sekreterare


KVALIFIKATIONER
Det här jobbet passar dig som har ett kreativt driv samt är strukturerad och självgående i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper och känsla för kommunikation och är lösningsorienterad, trygg i dig själv och duktig på att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det också viktigt att du är van med textbearbetning samt är en god skribent.
Vi söker dig som har:

• Minst 3-årig högskole/universitetsutbildning inom Medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.
• Mycket god datorkunskap/vana. Grundkunskaper i Photoshop och InDesign. Kunnig i webbpublicering.
• Erfarenhet av att fotografera
• Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation
• Erfarenhet från Socialtjänstens olika områden
• Lätt att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska
• God förmåga att samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat
• Körkort


ÖVRIGT
Ansök gärna redan idag då intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut.

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes. Visa mindre

Verkstadsarbetare sökes till Gnesta

Verkstadsarbetare Vill du ha ett roligt och spännande jobb, med varierande arbetsuppgifter och vara en del i ett härligt team? Då har du kommit rätt. Arbetsuppgifterna innefattar varierande verkstadsarbete. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Uppdragsgivare: Randstad AB Ort: Gnesta. B-körkort är att föredra med anledning av arbetets placering vilket begr... Visa mer
Verkstadsarbetare
Vill du ha ett roligt och spännande jobb, med varierande arbetsuppgifter och vara en del i ett härligt team? Då har du kommit rätt. Arbetsuppgifterna innefattar varierande verkstadsarbete. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Gnesta. B-körkort är att föredra med anledning av arbetets placering vilket begränsar möjligheterna till kollektivtrafik.


Omfattning: Heltid, dagtid.Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innefattar varierande arbetsuppgifter inom verkstad och produktion där du kommer att jobba med olika moment såsom maskinoperatör, slipning, inställningar, beskärningar, emballering, truckkörning etc. Företaget är en möbeltillverkare mot framförallt sjukhus och skolmiljöer.

Om du tidigare har arbetat som verkstadsarbetare så är detta starkt meriterande. Du kommer att vara delaktig i flera olika processer och bidra till avdelningens uppsatta mål. Verkstadstekniskutbildning eller motsvarande är ett stort plus. Truckkort är inget krav men även det är meriterande.

Kvalifikationer
Krav att du behärskar svenska väl i tal och skrift. För att nå framgång i befattningen krävs noggrannhet, ansvar och kunna jobba i en grupp. Du som söker har ett driv och går in för nya utmaningar med positiv energi. Engagemang, samarbetsförmåga, arbetsmoral och att ibland kunna göra det ”lilla extra” är även viktiga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt.Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.


Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Ragulan Tharmalingam, ragulan.tharmalin[email protected] Visa mindre

Arbetshandledare sökes till en ny verksamhet

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Vill du vara med och starta upp en ny verksamhet ?
Stöd till arbete söker en arbetshandledare som tillsammans med ett gäng arbetstagare arbeta med kommunens returverksamhet.

Returverksamheten hämtar, tar emot, restaurerar och levererar inventarier till kommunens egna verksamheter. Detta är ett sätt att spara på miljön och kommunens resurser. Du kommer arbeta tillsammans med personer som är aktuella inom arbetsmarknadspolitiska åtgärder och/eller med beslut med stöd av LSS eller SoL.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetshandledaren handleder arbetstagarna i deras arbetsuppgifter med ett närvarande handledarskap, vara där du ska vara mycket närvarande i arbetsgruppen. Du vägleder arbetstagarna i vanligen förekommande situationer på en arbetsplats, organiserar och fördelar arbetet i nära samverkan med dina kollegor i kommunens verksamheter. Du vägleder deltagarna i de basala kompetenserna och i olika yrkeskompetenser så de blir bättre rustade för ordinarie arbetsmarknad. Du ansvarar för uppföljningar och dokumenterar fortlöpande tillsammans med arbetsvägledaren. I vårt uppdrag samverkar med alla kommuns egna verksamheter. Ny arbetsuppgifter kan tillkomma då verksamheten är under uppstart.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha en lämplig utbildningsbakgrund på minst gymnasienivå eller har annan utbildning/yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har MI-utbildning och utbildning i lösningsfokuserat förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med personer som är sjukskrivna och/eller arbetslösa med målet om en återgång till den ordinarie arbetsmarknaden. Du ska vara en van bilförare med lägst B-körkort och med ett gott lokalsinne.

Stor vikt läggs på personlig mognad och lämplighet. Därför behöver du vara en person:

• med ett genuint intresse av människor och har en förmåga att se varje individs egna resurser och dennes möjlighet,
• som är en god lyssnare som kan stödja och motivera individen till förändringar,
• som är lugn, flexibel och initiativrik men samtidigt har förmåga att kunna ställa lämpliga krav och vara tydlig,
• som har en god organisatorisk förmåga för att lättare kunna leda och fördela arbetet på avdelningen samt förvalta såväl externa som interna kontakter,
• som är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt, gärna med lågaffektivt bemötande,
• som är stresstålig och bekväm med att kunna hantera situationer som kan uppstå på grund av meningsskiljaktigheter,
• som har en god fysik då arbetet kräver detta.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Grundskollärare

Gnesta waldorfskola söker en klasslärare till läsåret 2019/20. Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9. Att vara klasslärare på Gnest... Visa mer
Gnesta waldorfskola söker en klasslärare till läsåret 2019/20.

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9.

Att vara klasslärare på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan och du kommer tillsammans med dina lärarkollegor att leda och utveckla undervisningen på skolan.

Vi ser att du som söker har:
- en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola.
- erfarenhet från att jobba i en waldorfpedagogisk verksamhet eller kan visa på ett stort intresse för pedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: [email protected] eller ringa 072-231 34 70. Visa mindre

Klassresurs

Ansök    Mar 13    GNESTA WALDORFSKOLA    Pedagogassistent
Gnesta waldorfskola söker en klassresurs. Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9. Att vara klassresurs på Gnesta waldorfskola innebä... Visa mer
Gnesta waldorfskola söker en klassresurs.

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9.

Att vara klassresurs på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan.

Vi ser att du som söker har:
- utbildning eller erfarenhet från arbete med elever i skola och/eller fritidshem.
- utbildning eller erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionshinder.
- erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för waldorfpedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: [email protected] eller ringa 072-231 34 70. Visa mindre

Lärare i Idrott och Hälsa

Gnesta waldorfskola söker en lärare i Idrott och hälsa inför läsåret 2019/20. Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9. Att vara ämnes... Visa mer
Gnesta waldorfskola söker en lärare i Idrott och hälsa inför läsåret 2019/20.

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9.

Att vara ämneslärare på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan och du kommer tillsammans med dina lärarkollegor att leda och utveckla undervisningen på skolan.

Vi ser att du som söker har:
- en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola med inriktning mot Idrott och hälsa.
- erfarenhet från att jobba i en waldorfpedagogisk verksamhet eller kan visa på ett stort intresse för pedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på :[email protected] eller ringa 072-231 34 70. Visa mindre

Sommarjobb på Klämmingsbergsbadet

Ansök    Mar 12    Gnesta kommun    Kioskbiträde
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Klämmingsbergsbadet är en pärla i Gnesta kommun. Badplatsen ligger 5 km norr om Gnesta. Här finns sandstrand, bryggor, hopptorn, beachvolley-plan, dusch och toalett samt en kiosk med servering. Här finns också några enkla stugor till uthyrning.
Klämmingsbergsbadet är en kommunal badplats och ingår i fritidsenheten.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill vara badplatsvärd på vår kommunala badplats, Klämmingsberg, sommaren 2019.
Badplatsvärd innebär att jobba i kiosken/receptionen med att servera, sälja och leverera god service. I dina arbetsuppgifter kommer också att ingå trädgårdsarbete och lokalvård i gemensamma utrymmen. Vi tillämpar roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment ingår i ditt arbete. Klämmingsbergsbadet är öppet sju dagar i veckan och arbetstiden är schemalagd vilket inkluderar helgtjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
För att skapa en god miljö för såväl besökare som kollegor ser vi att du har en självklar serviceinställning och ett gott bemötande samt bidrar till att utveckla verksamheten ur ett kund- perspektiv.
Du ska ha fyllt 18 år
Du ska ha god simkunnighet (guldbojen), test kommer att ske på Freja Bad & Gym
Kassavana är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och är stresstålig.
Arbetsperioden är från början av juni till mitten av augusti
Körkort och tillgång till bil är att föredra då det inte finns kollektivtrafik till Klämmingsberg. Det är ca 5 km från Gnesta tätort till arbetsplatsen.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Veterinär Gnesta

Ansök    Mar 12    Gnesta Veterinärpraktik    Veterinär
Gnesta veterinärpraktik söker veterinär! Vi är en växande klinik i nya fina lokaler centralt i Gnesta, 35 min trevlig tågresa från Stockholm! Vi har operationsavdelning med gasnarkos, tandrum med tandunit och dentalröntgen, röntgen, ultraljud, eget välutrustat lab. Och en härligt glad personalstyrka! Vi tar främst emot smådjur men en liten del av verksamheten är enklare åtgärder på häst i dagsläget. Vi formar kliniken efter personalens kompetens och önske... Visa mer
Gnesta veterinärpraktik söker veterinär!
Vi är en växande klinik i nya fina lokaler centralt i Gnesta, 35 min trevlig tågresa från Stockholm! Vi har operationsavdelning med gasnarkos, tandrum med tandunit och dentalröntgen, röntgen, ultraljud, eget välutrustat lab. Och en härligt glad personalstyrka!
Vi tar främst emot smådjur men en liten del av verksamheten är enklare åtgärder på häst i dagsläget. Vi formar kliniken efter personalens kompetens och önskemål, jobbar du här har du inflytande på dina dagar!
Du som söker bör ha erfarenhet sedan tidigare, ibland är man bara en veterinär på plats (oftast fler). Ett plus om du har kirurgisk kunskap, har jobbat med tandvård, har erfarenhet av ultraljud buk.
Tillträde från maj/juni. Skicka era ansökningar till [email protected] Eller ring på 073-568 93 41. Ses vi? Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Gnesta

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en lekfull personlig assistent till vår kund, en pojke i Gnesta. Kunden är en social och glad pojke på 9 år som gillar lek. Pojken har en utvecklingstörning och autism. I tjänsten ingår det att se till att pojken får lek och stimulans, viktigt att du som as... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en lekfull personlig assistent till vår kund, en pojke i Gnesta. Kunden är en social och glad pojke på 9 år som gillar lek. Pojken har en utvecklingstörning och autism.

I tjänsten ingår det att se till att pojken får lek och stimulans, viktigt att du som assistent tycker om lek och visar kunden uppmärksamhet och samtidigt är vaksam om kunden visar att han vill vara ifred.  
Kunden behöver även hjälp med mat, toalettbesök (toalett träning) och en del blöjbyten.
Kunden talar inte men har bra hörförståelse och uppskattar om man använder stödtecken. 

 Vi söker dig som:


• Är varm, lekfull och ansvarsfull
• Kan ta initiativ och entusiasmera
• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Tål pälsdjur
• Är rökfri

Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning eller erfarenhet för att ge kunden den stimulans han behöver.

Om du har körkort är det ett plus så ni kan ta er iväg för lite äventyr utanför hemmet.

Har du inget polisregisterutdrag så beställ ett direkt, det krävs vid start.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid: Deltid enligt löpande överenskommelse.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

 

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Medarbetare till fritidshemmet

Gnesta waldorfskola a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har 160 elever varav ca 80 elever tar del av fritidshemmets verksamhet på eftermiddagarna. Vi söker omgående timvikarier till vår verksamhet. Att vara timvikarie i fritidsverksamheten på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med de andra fritidspedagogerna skapar en trygg och utvecklande verksamhet för vå... Visa mer
Gnesta waldorfskola a¨r vackert bela¨gen pa° Gnestaho¨jden, 10 minuters ga°ngva¨g fra°n Gnesta ta°gstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har 160 elever varav ca 80 elever tar del av fritidshemmets verksamhet på eftermiddagarna.

Vi söker omgående timvikarier till vår verksamhet. Att vara timvikarie i fritidsverksamheten på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med de andra fritidspedagogerna skapar en trygg och utvecklande verksamhet för våra fritidsbarn efter skoltid.

Vi ser att du:
har utbildning eller erfarenhet från arbete med yngre barn i skola och/eller fritidshem.
har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för waldorfpedagogiken.

Till läsåret 19/20 kan det finnas möjlighet till en anställning där du är en del av den fasta fritidshemspersonalen och tillsammans med dem planerar och utvecklar verksamheten.

För den tjänsten ser vi att du:
har en utbildning som fritidspedagog, förskollärare eller lärare på högskolenivå.
har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för pedagogiken.
har erfarenhet från arbete med yngre barn i skolan och/eller fritidshem.
har erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet för barn i skola och eller fritidshem.
Som arbetsplats erbjuder vi dig ett nära och gott samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas och möta elever som vill lära sig!
Är du intresserad av att jobba som timvikarie hos oss eller söka tjänsten som fritidspedagog läsåret 19/20 är du välkommen med en ansökan till [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier till våra kunder i Gnesta

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta. Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter. Som personlig assistent ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker ansvarsfulla och engagerade sommarvikarier till våra kunder i Gnesta.
Våra kunder är barn, ungdomar och vuxna med olika fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar därför söker vi assistenter med olika erfarenheter.
Som personlig assistent ska du finnas tillhands där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det kan vara allt ifrån personlig hygien till matlagning.

Vi söker dig som:

Är glad, öppen och trygg i dig själv samt har en god arbetsmoral och arbetsglädje. Rollen som personlig assistent kräver att du är lyhörd inför hur kunden vill ha det.

Förmåga att kunna känna in och anpassa sitt arbete utifrån kundens behov. Att förstå när man ska ta plats och när man ska dra sig undan. Förståelse för att det är kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska utföras och därigenom förmåga att kunna lägga sina personliga åsikter/värderingar åt sidan.

Som personlig assistent behöver man vara pålitlig och lojal. Att du är flexibel är något vi ser som positivt i ditt arbete som personlig assistent. Det innebär i detta fall att man kan hantera föränderlighet under arbetsdagen. Planer kan ändras, kunden kan ha bättre/sämre dagar etc

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Från 1 juni till 31 augusti med möjlighet till förlängning. Hos vissa kunder finns behov av vikarier redan idag.
Vi läser ansökningar löpande och kan anställa tidigare så skicka in din ansökan redan idag.

Hos våra barnkunder så kräver vi att ni visar upp ett utdrag från belastningsregistret så beställ ett redan idag.

Vi kommer också att begära 2 referenser så skriv med dessa i ditt personliga brev eller CV.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Visa mindre

Sommarjobb som parkarbetare i Gnesta kommun

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 med... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Gatuenheten har ansvaret för gator och parkområden i Gnesta, Björnlunda, Stjärnhov och Laxne.

I arbetet ingår bland annat gräsklippning, ogräsbekämpning, röjning av sly, renhållning samt skötsel av kommunens lekplatser, badplatser och idrottsplatser

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av ovanstående arbete är meriterande. Körkort krävs (B)

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Musikälskande 12 åring söker personlig assistent

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker en assistent till en glad musikälskande 12 årig kille som bor i Gnesta med sin familj. Om tjänsten: Kunden har ett stort hjälpbehov men utvecklas för varje dag som går. På grund av hans funktionsnedsättning ser hans vardag inte ut som vanliga 12-åringar. Han ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en assistent till en glad musikälskande 12 årig kille som bor i Gnesta med sin familj.

Om tjänsten:

Kunden har ett stort hjälpbehov men utvecklas för varje dag som går. På grund av hans funktionsnedsättning ser hans vardag inte ut som vanliga 12-åringar. Han matas genom sondslang och har en knapp på magen som han får mat igenom. I vardagen behöver han motiveras till att utföra saker och har vissa autistiska drag som påverkar hans dagar. I tjänsten kommer assistenten att följa med kunden till skolan och vara med honom där men man kommer även spendera tid i hemmet.

Det finns en möjlighet att schemat för kunden kommer ändras och att det då blir aktuellt med nattjobb (vaken natt), skriv gärna med i din ansökan om du kan tänka dig att arbeta natt.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av HLR och tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande vårdbehov är helt klart fördelaktigt och önskvärt, men personkemin och din vilja att arbeta som assistent väger tyngst. Vi vill att du ser långsiktigt på detta arbete då kunden behöver trygghet och stabilitet i sin vardag.

Som assistent vill vi att du arbetar för att vara en del av hans utveckling då han behöver stöd och motivation till att utvecklas. Det är därför viktigt att du talar bra svenska för kommunikationens skull och att du är flexibel. Körkort är önskvärt att du har så ni kan åka på lite utflykter tillsammans.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varannan vecka, 1 vecka i sträck. 1 person måndag-söndag 8-19, sen ledig en vecka.Vi tillämpar anställningsformen så länge assistans uppdraget varar. Det finns en möjlighet att schemat blir ändrat och att nattjobb (vaken natt) är aktuellt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9) Visa mindre

Tidningsdistributörer i Gnesta

I ditt arbete som tidningsdistributör skall du dela ut tidningar, tidskrifter, brev och andra produkter till hushåll och företag enligt den utdelningsinstruktion du får. Arbetstiden kan vara förlagd mellan kl. 01.30 - 06.00. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggran, håller tider och har hög servicekänsla. Det är en fördel om du har körkort men inte nödvändigt. Prolog KB utför snabb och pålitligt distribution av tidningar, tidskrifter, brev och andra... Visa mer
I ditt arbete som tidningsdistributör skall du dela ut tidningar, tidskrifter, brev och andra produkter till hushåll och företag enligt den utdelningsinstruktion du får. Arbetstiden kan vara förlagd mellan kl. 01.30 - 06.00.

Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggran, håller tider och har hög servicekänsla. Det är en fördel om du har körkort men inte nödvändigt.

Prolog KB utför snabb och pålitligt distribution av tidningar, tidskrifter, brev och andra produkter samt transporter till hushåll och företag på uppdrag av företag och förvaltningar. Verksamheten bedrivs i områden kring Mälaren, Södermanland, Bergslagen, Roslagen och Närke. Prolog KB ägs av Eskilstuna-Kuriren AB och MittMedia AB, en mediekoncern som idag är Sveriges största ägare av dagstidningar. Visa mindre