Lediga jobb Te Crea Care AB i Gnesta

Se alla lediga jobb från Te Crea Care AB i Gnesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gnesta som finns inom det yrket.

Te Crea Care söker Specialpedagog deltid/heltid vt 22!

Ansök    Dec 17    Te Crea Care AB    Specialpedagog
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu specialpedagog till F-9 skola. Uppdragsperiod: Vt 22 jan-juni Arbetstid: dagtid Omfattning: deltid/heltid. Sysselsättningsgraden är möjlig att diskutera. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för specialpedagog på F-9-skola. Uppdraget innebär bland annat ... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu specialpedagog till F-9 skola.

Uppdragsperiod: Vt 22 jan-juni
Arbetstid: dagtid
Omfattning: deltid/heltid. Sysselsättningsgraden är möjlig att diskutera.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialpedagog på F-9-skola. Uppdraget innebär bland annat att genomföra pedagogiska utredningar, kartläggningar, upprätta åtgärdsprogram, coachning av lärare samt deltagande vid EHT.

Kvalifikationer
- Avlagd lärarexamen med vidareutbildning specialpedagog
- Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift
- Specifika krav, Erfarenhet samt känna sig trygg i att på egen hand genomföra pedagogiska utredningar, kartläggningar, upprätta åtgärdsprogram,


Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar Visa mindre