Lediga jobb Vår Omtanke Sverige AB i Gnesta

Se alla lediga jobb från Vår Omtanke Sverige AB i Gnesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Gnesta som finns inom det yrket.

Personlig assistent till Gnesta

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Gnesta! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Nu söker vi två kvinnliga personliga assistenter till våran kund... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Gnesta! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Nu söker vi två kvinnliga personliga assistenter till våran kund i Gnesta.
Har du erfarenhet utav autism? då är du en perfekt person hos oss!

Vi söker trygga och stabila assistenter som kan stötta och motivera kunden genom dagarna, kunden är döv så kommunikation är viktigt! vi lär ut i teckenspråk men ser gärna att du har någon erfarenhet utav det. Söker du något lärorikt och spännande arbete så är detta något för dig!
Vi utbildar inom autism och kommunikation.

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Endast kvinnliga sökande efter önskemål från kund.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Tjänsten är 75-80% lagd kväll och nattpass

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assisten sökes till uppstart i Gnesta

Nu söker vi kvinnliga Assistenter till 25 årig Kvinna i Gnesta, och hennes nystartade team. Timanställning eller Tjänstgöringsgrad kommer att anställas. Var med från börjar och påverka ditt eget schema. Dygnet runt assistans, samt dubbelbemanning periodvis under dygnet. Kvinnan går på Daglig Verksamhet vardagar, resten av tiden hemma i sin lägenhet eller iväg på aktiviteter. Kvinnan har anhöriga som bor i närheten, och som även dom jobbar som Assistenter p... Visa mer
Nu söker vi kvinnliga Assistenter till 25 årig Kvinna i Gnesta, och hennes nystartade team.
Timanställning eller Tjänstgöringsgrad kommer att anställas. Var med från börjar och påverka ditt eget schema.
Dygnet runt assistans, samt dubbelbemanning periodvis under dygnet. Kvinnan går på Daglig Verksamhet vardagar, resten av tiden hemma i sin lägenhet eller iväg på aktiviteter. Kvinnan har anhöriga som bor i närheten, och som även dom jobbar som Assistenter på schema.
Teckenspråksvana, är meriterande då brukaren är döv. Annars så lär man sig kommunikationen på plats. Erfarenhet att jobba med autism och utvecklingsstörning är meriterande.
Vi håller löpande intervjuer, brukaren och hennes familj håller den personliga kemin högt. Så verkar det här vara en tjänst som passar dig. Tveka inte att skicka in din ansökan till:
[email protected]
eller
[email protected] Visa mindre

Personlig assistenter till kvinna med autism

Är du vår nästa kollega? Personliga assistenter sökes! Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Gnesta! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Nu söker vi... Visa mer
Är du vår nästa kollega? Personliga assistenter sökes!
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Gnesta! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Nu söker vi 3st kvinnliga assistenter med fast tjänst på 75–80% till en fantastisk kvinna med autism och utvecklingsstörning. Du ska kunna arbeta låg effektivt och hantera utmanande situationer, kunden är döv och kommunicerar via (eget) teckenspråk.
Vi söker dig som vill arbeta med ett utvecklande och lärande arbete. Du behöver kunna svenska och vilja lära dig och utvecklas i din roll samt ha ett öppet sinne.
Vi utbildar vår personal i teckenspråk samt i andra hjälpmedel som förekommer på arbetsplatsen.
Vem är du?
Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och
ansvarstagande samt har ett gott bemötande.
Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Vi söker 3 assistenter som arbetar 75-80 % ( fast tjänst)
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.


Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre