Lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Gnesta

Se lediga jobb som Kontorsvaktmästare i Gnesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Gnesta som finns hos arbetsgivaren.

Vaktmästare/lokalvårdare

Ansök    Feb 5    Gnesta kommun    Kontorsvaktmästare
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 8... Visa mer
Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Kommunstyrelseförvaltningen är kommunens centrala förvaltning som i första hand bereder ärenden åt kommunfullmäktige och kommunstyrelse.
Du kommer att arbeta i Elektron som ligger på Västra Storgatan 15. I Elektron finns såväl kommunhus med kontor för kommunens tjänstepersoner som två stora samlingslokaler som kommunen hyr ut till interna och externa hyresgäster. Organisatoriskt är du en del av enheten Kommunikation och samverkan och din chef är chefen för Servicecenter och Gnesta bibliotek.ARBETSUPPGIFTER
Din titel kommer att vara vaktmästare men arbetet består av lika delar vaktmästarsysslor och lokalvård.
I rollen som lokalvårdare sköter du städning och ordning i uthyrningslokalerna. Det är en bio/teatersalong och en större konferens/samlingslokal med tillhörande kök. Du städar lokalerna efter ett schema och vid behov. Du ger en god service till hyresgäster, såsom möblering, dukning, brygger kaffe, dukar av etc. efter önskemål och beställning. Du ansvarar för att samordna årlig lokalvård i hela huset.
I rollen som vaktmästare ansvarar du både för uthyrningslokalerna och kommunhuset. Du ger teknisk service till hyresgäster vad gäller ljud- och ljusanläggningen m.m. I kommunhuset är du behjälplig med viss teknisk service i konferensrummen samt håller ordning där. Du ansvarar för inpasseringssystemet till kommunhuset, all felanmälan vad gäller hela fastigheten samt andra mindre vaktmästarsysslor som det kan finnas behov av.
Arbetet är mycket självständigt och innebär ett stort ansvarstagande. Det är en central roll där du är en ambassadör för kommunen, vilket ställer krav på en hög servicenivå.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha lägst gymnasieutbildning. Utbildning och/eller yrkesmässig erfarenhet av service (bemötande och kommunikation) samt lokalvård är meriterande. Teknisk utbildning är inte nödvändig, men arbetet kräver att du är tekniskt intresserad så att du kan lära dig att hantera den teknik som finns och kunna hänga med i framtida utveckling av tekniken. B-körkort är ett krav.
Arbetet kräver mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt att du kan förstå och göra dig förstådd på engelska då du kommer att ha många personkontakter. Erfarenhet av kassahantering eller annan ekonomisk hantering är meriterande.
Som person vill vi att du är praktiskt lagd och har en hög servicenivå. Du brinner för att skapa bra och professionella relationer och samarbeten med alla människor du möter i arbetet. Samtidigt är du ensam i din roll och behöver kunna arbeta ensam och ta egna initiativ. Du är utvecklingsinriktad, handlingskraftig och lösningsorienterad. Du tar ansvar för helheten och är en god ambassadör för


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vaktmästare (2 jobb)

Vi söker nu två vaktmästare till vårt Halkbana i Gnesta, Arbetsuppgifterna kan variera brett. Uppdragen kan vara allt från monteringsarbete, byte av ljuskällor, trädgårdsarbete, reparationer, anläggningsskötare, återvinningshantering till posthantering, köra traktor, klippa gräs etc. Vi söker dig som är serviceinriktad, tar initiativ och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Ansökan görs via mail. Urval och intervjuer... Visa mer
Vi söker nu två vaktmästare till vårt Halkbana i Gnesta, Arbetsuppgifterna kan variera brett. Uppdragen kan vara allt från monteringsarbete, byte av ljuskällor, trädgårdsarbete, reparationer, anläggningsskötare, återvinningshantering till posthantering, köra traktor, klippa gräs etc.
Vi söker dig som är serviceinriktad, tar initiativ och är lösningsfokuserad. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Ansökan görs via mail. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Om anställningen Visa mindre